Leertraject voor innovatieve schrijftrainers

Je bent leraar Nederlands, schrijftrainer, communicatieadviseur die collega's traint, speechschrijver die lessen verzorgt, journalist die ook workshops geeft en je wilt verdieping, vernieuwing en inspiratie? Dan is het leertraject voor innovatieve schrijftrainers de juiste plek.

 

Resultaat

 

In 6 bijeenkomsten van een dag, haal je het beste uit jezelf:

  • Na afloop heb je compleet herziene workshops en lesprogramma's tot je beschikking;
  • Je hebt je werkwijze tegen het licht gehouden en geanalyseerd;
  • Je bent geïnspireerd geraakt door de inzichten van andere deelnemers;
  • Je hebt je palet aan schrijftrainingsmethoden enorm uitgebreid;
  • Je weet hoe je studenten en deelnemers aan lessen en trainingen op het puntje van hun stoel krijgt.

 

Beschrijving

 

Het leertraject is praktisch van aard. Dat betekent dat je veel gaat oefenen, veel opdrachten maakt en veel in de praktijk doet. Er zijn 6 bijeenkomsten van een dag (natuurlijk met lunch). Tussen de bijeenkomsten door pas je het geleerde direct toe in jouw praktijk. Je volgt het leertraject samen met andere deelnemers die net als jij een beroep hebben waarbij ze af en toe of heel vaak schrijftraining geven: docenten Nederlands, schrijftrainers, communicatieadviseurs, journalisten. Met een groepje deelnemers vorm je een intervisiegroep die in elk geval één keer bij elkaar komt. Je kunt gebruik maken van de advies- en coachingsmogelijkheden van de School voor Schrijftraining gedurende het traject. Het traject wordt afgesloten met een dag waarin alle deelnemers een proeve van bekwaamheid afleggen.

 

Het leertraject is onderverdeeld in drie thema's: voorbereiding, uitvoering en zichtbaar maken van de effecten van training.

 

Feiten

6 x  1 dag

Investering: € 1495,-

Minimaal 6 deelnemers, maximaal 12 deelnemers

Deelname is afhankelijk van een intakegesprek

 

Het leertraject begint in oktober en in januari. Data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. In de agenda zie je wanneer trainingen en workshops worden gegeven. Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd, bel dan direct 035-7370236. Je kunt je ook direct inschrijven.