HNTVT

Bruisende ideeën, sprankelende creativiteit. Hoe zorg je ervoor dat mensen dat tijdens een workshop tonen?  Met Het Niet te Vermijden Taalspel. 

 

Wil je dat mensen ideeën delen, speel dan Het Niet te Vermijden Taalspel. Het spel begint met een woord. Dat kan opvoeden zijn als je het met ouders speelt, of presenteren als je het met presentatoren speelt, of elk ander woord. Daarna begint het. Speels of serieus, diepgaand of luchtig. Het spel zorgt dat mensen loskomen. Ze delen ideeën, gevoelens, inzichten, meningen. En daardoor krijgen ze nog veel meer ideeën. Het spel zorgt dat het creatieve proces zichtbaar wordt.

 

Het Niet te Vermijden Taalspel is gepresenteerd op Learning Lane, het zomerfestival voor trainers en opleiders in Driebergen, op 29 en 30 augustus 2013. 

 

Het spel is gebaseerd op de principes van Duurzaam Onderwijs. Dat is een combinatie van gamification en Appreciative Inquiry: een visie op training en onderwijs die ervan uitgaat dat training bestaat uit het aanboren van een onuitputtelijke bron. Mensen (opnieuw) contact laten maken met hun eigen kracht en kwaliteit.

 

Wanneer speel je Het Niet te Vermijden Taalspel? Je zet het in als creativiteit nodig is. Buiten de lijnen denken. Bijvoorbeeld bij een bedrijf dat een nieuw product gaat verkopen, of bij docenten die het vertrouwen in studenten zijn kwijtgeraakt, bij een afdeling communicatie die behoefte heeft aan een frisse blik, of als je gezamelijk een gedicht schrijft en ter voorbereiding de reikwijdte van enkele woorden wilt verkennen. Is het zo divers? Ja, zo divers is het.

 

Wil je het spel een keer meemaken? Schrijf je dan in voor een van de workshops die het komende jaar gepland staan. Maar je kunt Het Niet te Vermijden Taalspel ook met je collega's spelen. Bel 035-7370236 en informeer naar de mogelijkheden.

 

Workshops

 

Schrijf je direct in voor een van de workshops


Kijk in de agenda en kijk op welke datum je kunt.

 

Prijs

Deze workshop vraagt uiteraard een investering. Naast een investering in tijd vragen we een bedrag van € 175,- (exclusief btw). Deze prijs geldt uitsluitend voor de workshops die in Bussum worden gegeven.